» Deze voettocht dragen wij op aan:


Onze voetreis naar Rome dragen wij, Jan en Marian van Mierlo, op aan twee van onze familieleden.

Tiny van Mierlo

Beste broer
Jammer dat je niet meer in ons midden bent Tiny! Jij was het die jaren geleden (1994,Martelroute) met het voorstel kwam,om samen met mij(Je broer Jan), een lange pelgrimstocht te maken. Rome of Santiago de Compostela was je ultieme droom . We hebben het plan helaas samen niet ten uitvoer kunnen brengen. Er kwam iets heel anders op je (wandel)pad. De alom gevreesde ziekte met de grote K . Wandelen was een van je favoriete hobby’s. Jij! hebt ons met het “wandelvirus” besmet. Dat zal altijd in onze herinnering blijven. Als dank hiervoor dragen wij onze geplande voetreis naar Rome aan jou op.

Jan Smits

Beste Jan, beste zwager
Toen je hoorde van de voetreis naar Rome,bood je spontaan aan om tijdens de tocht aan het einde van elke dagetappe, voor een slaapplek te zorgen in een tourcaravan. Ook voor jou heeft onze schepper een ander pad uitgestippeld. Een pad dat vele malen zwaarder is voor jou en Nellie, dan een voettocht naar Rome. Door een onherstelbaar infarct is het onmogelijk geworden om je aanbod ten uitvoer te brengen. Jan het zal nooit meer zijn zoals het was. Ook aan jou dragen wij met bijzondere gevoelens deze voettocht op.


Wij zullen in het bijzonder op onze voetreis naar Rome, vaak aan deze twee personen denken.

Sterksel
Jan en Marian van Mierlo
d.d.28-05-2012


[ terug... ]Omhoog

Totaal :wandelkilometers

  • Gewandelde kilometers sinds 01-01-2013:14750. laatste KM-update 01-01-2018

OVERZICHT onze ETAPPES

ANNIE & WIEL

  • Annie&Wiel onze "Kwartiermakers"in 2014. Ze maakten in hoofdlijnen de zelfde Rome-reis als wij, maar dan met auto en caravan. Annie en Wiel waren voor ons de steun en toeverlaat en een welkom "rustpunt" tijdens onze voetreis naar Rome.

Onze Website!!

  • Op deze website, is e.e.a. te lezen en te zien in diverse fotoalbums, over onze "VOETREIS van STERKSEL naar ROME" 2014 en onze plannen na 2014...... Ook zijn er samenvattingen van al onze wandelingen en marsen in 2013-2012-2010-2009 en 2008...... Deze site is niet bedoeld als reisgids of naslagwerk.Het is meer een dagboek voor ons zelf. Het is tevens informatie voor familieleden, vrienden, pelgrims en overige belangstellenden, die graag mee willen "kijken"..... Alle positieve reacties in ons gastenboek zijn van harte welkom. Klik hiervoor op "Gasten" (deze berichten zijn voor iedere bezoeker zichtbaar. U ontvangt geen reactie)..... Heeft U een vraag of een aan- of opmerking. Klik hiervoor dan op "Contact" (deze berichten zijn alleen te lezen door Jan & Marian en worden zo spoedig mogelijk beantwoord)..... Marian en ik vinden het fijn als je iets (leuks) schrijft in ons gastenboek! Bij voorbaat dank.....

Copyright 2002-2018