Ľ profiel begeleidingsteam Annie en Wiel
Foto


Even voorstellen!


Naam: Annie van Mierlo. Schoonzus van Jan en Marian
Geboortedatum: 3 april 1957
Geboorteplaats: Weert
Woonplaats: Budel

Samenwonend met Wiel van den Berg
Kinderen: samen 5 kinderen en 7 kleinkinderen
Werk: Berkenschutse Kempenhaeghe Heeze sinds 1995
Hobby: vakantie en fietsen

Naam: Wiel van den Berg
Geboortedatum: 5 januari 1948
Geboorteplaats: Budel
Woonplaats: Budel

Samenwonend met Annie
Sinds 2008 met pre pensioen. Voorheen chauffeur/monteur
Hobby: vakantie, fietsen en koken

Wij kijken er naar uit en vinden het een bijzondere uitdaging om Jan en Marian deze tijd bij te staan maar ook om de reis naar Rome samen te delen.

Het lijkt ons een bijzondere avontuurlijke ervaring hoe het is om ongeveer 4 maanden los te zijn van het normale dagelijkse leven en het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren. Niet wetende hoe het is waar je een volgende dag weer zult zijn. Deze bijzondere uitdaging zien we zeker ook als een mooie vakantie waar we samen nog lang en vaak mooi op terug kunnen kijken.


[ terug... ]Omhoog

Totaal :wandelkilometers

  • Gewandelde kilometers sinds 01-01-2013:14750. laatste KM-update 01-01-2018

OVERZICHT onze ETAPPES

ANNIE & WIEL

  • Annie&Wiel onze "Kwartiermakers"in 2014. Ze maakten in hoofdlijnen de zelfde Rome-reis als wij, maar dan met auto en caravan. Annie en Wiel waren voor ons de steun en toeverlaat en een welkom "rustpunt" tijdens onze voetreis naar Rome.

Onze Website!!

  • Op deze website, is e.e.a. te lezen en te zien in diverse fotoalbums, over onze "VOETREIS van STERKSEL naar ROME" 2014 en onze plannen na 2014...... Ook zijn er samenvattingen van al onze wandelingen en marsen in 2013-2012-2010-2009 en 2008...... Deze site is niet bedoeld als reisgids of naslagwerk.Het is meer een dagboek voor ons zelf. Het is tevens informatie voor familieleden, vrienden, pelgrims en overige belangstellenden, die graag mee willen "kijken"..... Alle positieve reacties in ons gastenboek zijn van harte welkom. Klik hiervoor op "Gasten" (deze berichten zijn voor iedere bezoeker zichtbaar. U ontvangt geen reactie)..... Heeft U een vraag of een aan- of opmerking. Klik hiervoor dan op "Contact" (deze berichten zijn alleen te lezen door Jan & Marian en worden zo spoedig mogelijk beantwoord)..... Marian en ik vinden het fijn als je iets (leuks) schrijft in ons gastenboek! Bij voorbaat dank.....

Copyright 2002-2018